R.aganaite Susipažįsti su Kalebu
Pranešimų skaičius : 172 Age : 29 Miestas : Hiterfyldas Registration date : 2007-12-09
| Temos pavadinimas: RAGANAITE Antr. 12 11, 2007 5:38 pm | |
| [color=blue][b]
[b][b]Apie mane? Na gerai gerai...: Šiai esu truputį savanaudiška. Kartais vaidinu pasiputuse, nors tai buna visai nepanasu i mane tikraja... Daznai internete kazkodel apsimetu kitu zmogumi... Uzsiregistruoju, o tada seku pasakas... Nors tai ir ne tiesa. Na zinoma cia to tikiuosi nebus! Juokauju. Na zinoma cia viska ka [parasysiu tai tiesa!! Anksciau gyvenau Jurbarke. Ten buvau labai laiminga, nes visi mane labai mylejo, as dalyvavau visuose konkursuose, o dabar kai atsikrausciau i Kazlu Ruda, nesu laiminga. Gal siektiek. Nezinau kodel, taciau visu bijau, per pamokas bijau net ranka pakelti ar ka pasakyti... o pasakyti kodel? Nes visi pradejo is manes saipytis. Negrazi pravarde, taciau daznai mane taip vadina... man labai sunku ja pasakyti.. gal nesakysiu. Bet tai retas zodis, nes net bjauru darosi ji istarti. Verkiau daug laiko. Taciau laikui begant, ismokau to labai nesureiksminti, nors istiesu labai sunku net dabar. Taciau turiu cia geru draugiu. Man kelios kalsiokes, ir t.t. (I Kazlu Ruda atsikrausciau, nes mano tevai issiskyre...) Dar lankau muzikos mokykla. Esu ten jau 3 -oje klaseje. (beje as mokykloje 6-oke...) Groju pianinu... Mokykloje beje esu negeriausia... Mano megstamiausias gyvunas- varle... Tikras vardas? Zinoma Migle! Tikrasis amžius? Pasakyti? na ok! 12, taciau kovo 18, bus daugiau ;p Mietas... eee.. lygtais Kazlu Ruda! Skype (jei turi) Kaipgi neturesiu! gintare195 MAGIJA: Mėgstamiausia sargybinė: WILL VANDOM Nes ji yra ji... Mėgtamiausias vaikinas: Peteris ir Erikas Mėgstamiausias veikėjas: Nezinojot? Magija! KITKA Mėgstamiausia spalva: Zalia!!! Mėgstamiausi atlikėjai, grupės: Siai labiausiai MAGIJA ;p O jai rimtai, tai Rihanna Mėgstamiausia daina: We are W.I.T.C.H. Deje mano visos nuotraukos ysitryne, o visos like one.lt, taciau ten nesilankau, ir nuotraukos kaip aisku manes nedomina...
| |
|
Kitokia Vyksti į pilį
Pranešimų skaičius : 351 Age : 31 Miestas : Panevėžys Registration date : 2007-12-02
| Temos pavadinimas: Re: RAGANAITE Antr. 12 11, 2007 5:44 pm | |
| Sveikute, pasirodei gana idomi panele ;) | |
|
R.aganaite Susipažįsti su Kalebu
Pranešimų skaičius : 172 Age : 29 Miestas : Hiterfyldas Registration date : 2007-12-09
| Temos pavadinimas: Re: RAGANAITE Antr. 12 11, 2007 5:48 pm | |
| aciu labai ,gal per skype nori pabendraut? | |
|
*butterfly** Saugotoja
Pranešimų skaičius : 1417 Age : 29 Registration date : 2007-11-24
| Temos pavadinimas: Re: RAGANAITE Tr. 12 12, 2007 3:25 pm | |
| Tokia miela pasirodei, o kaip tave paravardžiuoja? (sorriukas aš lb smalsi :oops: ) | |
|
**FaNtAzY*** Sargybinė
Pranešimų skaičius : 589 Age : 29 Registration date : 2007-12-09
| Temos pavadinimas: Re: RAGANAITE Tr. 12 12, 2007 9:05 pm | |
| Pasirodei kad esi fainas zmogeliukas. :star: | |
|
Kitokia Vyksti į pilį
Pranešimų skaičius : 351 Age : 31 Miestas : Panevėžys Registration date : 2007-12-02
| Temos pavadinimas: Re: RAGANAITE Kv. 12 13, 2007 9:45 pm | |
| Aha, patenkink mūsų smalsumą :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Beje aš manau, kad esi puikus žmogus ir tu tikrai nesi verta to, ką patiri, tad būk rami, mes čia tave saugosim, mylėsim ir gerbsim. Ištiesų aš labai žaviupsi tokiais žmonėmis, iš kurių yra taip tyčiojamasi, bet jie tvirtai stovi ant žemės. 8) :star: | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: RAGANAITE | |
| |
|